Kunst in het Volkspark 2019

Op zondag 9 juni 2019 nam ik deel aan Kunst in het Volkspark (Enschede). Een dag eerder was het weer nog stormachtig, maar tijdens het evenement scheen de zon volop.

Het was bijzonder – ook voor mezelf – om zo’n schilderijenselectie bij elkaar te zien. Doorgaans ligt een deel van mijn werk veilig opgeborgen, zodat ons huis niet teveel in een museum verandert. Als er dan weer ruimte is voor een expositie of kunstmarkt, dan komen oude en recente werken voor het eerst samen.

Veel mensen kwamen tijdens Kunst in het Volkspark vooral de sfeer proeven, maar toch verkocht ik die dag een grof opgezet stilleven van een peer en kreeg ik ter plekke een opdracht van een enthousiaste voorbijganger.

Bekijk alle schilderijen in mijn online gallery.

Volgend jaar weer?

Close-up van mijn kraam tijdens Kunst in het Volkspark 2019, Enschede.
Ezel met zwangerschapsportret, staand bij de kraam.
Alles recht, natuurlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *